040 5220 112 info@hameensahko.fi

Pienennämme sähkölaskuasi ja pidämme laitteesi toiminnassa

Loistehon kompensointi

Sähkölaitteiston käytönjohtajuus

Sähkölaitteiston huolto ja kunnossapito

Hämeen Sähkö Oy on laitevalmistajista riippumaton loistehon kompensoinnin ja sähkönlaadun palveluiden ammattilainen. Olemme sitoutuneet vastaamaan kaikkiin sinun kompensointiin ja sähkönlaatuun liittyviin tarpeisiin, tarjoten kokonaisvaltaisia ratkaisuja aina suunnittelusta kunnossapitoon asti.

Loistehon kompensointia ja laadukkaampaa sähköä

Tarjoamme asiakkaillemme kattavat loistehon kompensointiin ja sähkönlaatuun liittyvä palvelut, joiden avulla päästään sinun kannalta toimivaan ja kustannustehokkaaseen loppuratkaisuun. Olemme tuotteistaneet palvelumme mahdollisimman pitkälle, jolloin sinä tiedät jo tilatessa palvelun hinnan.

Tarjoamme lisäksi sähkölaitteistojen huolto- ja kunnossapito –palveluita, joihin kuuluvat lämpökuvaus, vuotoäänikuvaus, sähkökeskushuollot ja sähkölaitteiston huolto- ja kunnossapito-ohjelma. Myös sähkölaitteiston käytönjohtajapalvelut kuuluvat palveluihimme.

Valmistamme yksinoikeudella Suomessa Nokian Capacitors estokelaparistot.

Tutustu tästä tarkemmin palveluihimme

Tuotteet ja varaosat

Valmistamme ja myymme yksinoikeudella Suomessa uudet Nokian Capacitors estokelaparistot. Vaihtoehtoja löytyy listalta tai voimme tehdä tilauksesta tarpeen mukaan sinulle sopivimman ratkaisun. Nokian Capacitors estokelaparistot valmistamme Akaan kaupungissa sijaitsevassa toimipisteessämme.

Nokian Capacitors varaosia pidämme varastossa ja siitä löydät sivuiltamme listauksen. Toimitukset toteutamme joustavasti.

Viimeisimmät postit

Vikavirtasuojakytkimen testaus

Kriittisenä komponenttina vikavirtasuojakytkin on testattava säännöllisesti. Yksinkertaisin testi on koestuspainikkeesta tehtävä testi. Napista painamalla vikavirtasuojakytkin pitäisi laueta. Tämä ei tarkoita, että vikavirtasuojakytkin toimisi oikein. Testausväli löytyy valmistajan ohjeesta ja se voi vaihdella paljonkin.

lue lisää

Loistehomaksut 2024

Verkkoyhtiöt laskuttavat tehosiirtoasiakkaitaan sähkönsiirron yhteydessä verkosta otetusta loistehosta (loisotto) sekä nykyään myös verkkoon syötetystä loistehosta (loisanto). Laskutusperusteet ovat jokaisen verkkoyhtiön itse päätettävissä. Loistehon ilmaisosuudet (x...

lue lisää

Vedenjäähdytyskoneen tähtikontaktori

Vasta käyttöönotetun vedenjäähdytyskoneen moottorin tähti-kolmio -käynnistimen tähtikontaktorin kärkiä jouduttiin vaihtamaan epäsäännöllisesti, mutta toistuvasti. Välillä kärjet kestivät kuukauden ja välillä vain vuorokauden. Laitetoimittaja epäili, että...

lue lisää